Tuesday, February 8, 2011

NOVE OKOLNOSTI TRAŽE NOVE LJUDE U POLITICI

DOK MU HRAŠĆE BURA VIJE PDF Ispis E-mail
Utorak, 08 Veljača 2011 10:07

Nove okolnosti traže nova ponašanja a time zacijelo i nove ljude u politici. Ljude neokaljane u veleizdaji, pretvorbama i privatizacijama s kojima će biti moguće održati ovo malo ponosa i sačuvati nam Domovinu dostojnu i pravednu.
Može se reći da u hrvatskom društvu mediji dobivaju sve veće značenje, ali ti isti sluganski mediji uporno prešućuju da nam se ukazalo svjetlo na kraju tunela i da nam hrašće bura vije.

Socijalne i političke institucije izravno ili neizravno ovisne su o medijskim informativnim učincima rekao bi sva područja društvenoga života izložena su medijskim utjecajima.
Ne treba stoga čuditi što se današnje jugonostalgičarske i udbaške strukture služe tim medijima da prešućuju i oblate sve što se nameće kao treći put u Hrvatskoj, valjda bojeći se da će im izmaći stolice. Sadašnjoj garnituri političara najviše odgovara glup, neinformiran narod, ili narod koji je zatrpan lažima i dezinformacijama. Postoji opravdani strah kako će,  ukoliko narod bude pametan i  informiran, izgubiti sljedeće izbore i da će im se suditi ne za lopovluk nego i za veleizdaju hrvatskih interesa.
Potrebno je stoga reći da se Crkva i Hrast svjesno prešućuju u njihovim sluganskim medijima pa u njima stalno slušamo Josipovićeve i Tadićeve ko nas bre zavadi.

Zbog velike važnosti medija,ove strukture na vlasti od samih početaka imaju nadzor nad medijima koji bi trebali biti javni i neovisni od bilo koje stranke.
Svi dobro znamo na koji način su komunisti vladali u bivšoj jugoslaviji pa teško je mentalitet promjeniti. Ako volim svoju Domovinu i ako kažem da sam Hrvat a da me čuje unuk od partizana ili sin bivšeg komunista, odmah sam ustaša jer oni su tako odgajani.
Svi su okolo lopovi i unutarnji neprijatelji koji se neslažu s njihovim lijevim mišljenjem.
Zato bi idealan novinar bio novinar kojemu je stranačka pripadnost u desetom planu, a piše objektivno i ima svoje prosudbe, a ne da svi novinari na javnim i komercijonalnim medijima budu jugokomunistički obojeni. Naravno, čast iznimkama ali takvih je vrlo malo ili su oblaćeni i etiketirani kao desničari i nacisti, iako se radi upravo o hrvatskim domoljubima, koji svojim prohrvatskim pisanjem svjesno gube, ali ne odustaju od svojih principa.

I što se događa - političari i jedni i drugi nazivaju urednike kada se o njima ne piše onako kako bi željeli i svjesno prešućuju nove pokrete kao što je Hrast.
Zato nova zora sviće novi dan se budi jer nam Hrašće bura vije.


BOG I HRVATI!
ivomtk, hrvatskidragovoljac
 

Komentari  

 
0 #3 mi.lika 2011-02-08 13:18
Citat hrvatica:
treba iskoristiti i to, kao i sve postojeće net portale koji hrvatski dišu. al glavni će biti rad na terenu, pa makar to bili govori na sred livade, bitno da narod čuje što hrast ima za reći

slažem se sa tobom u potpunosti ma i na livadama čemo propovjedati ako se sve pokaže kao dobro....
Citat
 
 
0 #2 hrvatica 2011-02-08 12:45
treba iskoristiti i to, kao i sve postojeće net portale koji hrvatski dišu. al glavni će biti rad na terenu, pa makar to bili govori na sred livade, bitno da narod čuje što hrast ima za reći
Citat
 
 
+3 #1 Origen 2011-02-08 10:24
Mediji su važni ali ni 90-tih nismo ih imali!Međutim iako ih ignoriraju "hrastovci"su sve prisutniji,čuje se za njih,naravno samo to neće biti dovoljno!Gdje god se pruži prilika,mogućno st za promociju Hrasta, ali na jedan kulturan,politi čki jasan način,pa i preko medija treba je iskoristiti(npr . lokalni mediji)