Wednesday, January 2, 2013

Npad pederističke klike na istinoljubivu novinarku HRT-a


Ispis

alt
U HRT-ovom programu za inozemstvo objavljena je "Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?" urednice Karoline Vidović  Krišto. Ta je 27 – minutna emisija dostupna na youtubeu i vrijedna je gledanja – do zadnje sekunde.
Kako smo mogli i očekivati (te kako je očito mogla predvidjeti i sama istinoljubiva HRT- ova urednica), nije dugo trebalo čekati protunapad onih kojima smeta razotkrivanje znanstveno dubioznih i suštinski kriminalnih izvora „kinseyevske“ teorije na kojoj se temelji protuzakonito nametnuti seksualni odgoj za hrvatske školarce.
Vodstvo HRT-a je (naravno) odmah najavilo[1] „oštre mjere“ protiv svoje urednice.
Emisija "Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?" govori o znanstveno nepoštenim (prikrivalo se da je u „statistički uzorak za prosječnu američku populaciju 1940.- ih godina“ uključen veliki - ali nikada točno iskazani - broj silovatelja, prostitutki, svodnika i drugih seksualnih prijestupnika intervjuiranih po zatvorima) i efektivno kriminalnim („istraživanja“ na djeci provodila se uz "pomoć" pedofila, od kojih je jedan svoje „istraživanje“ provodio nad djecom zatočenom u nacističkom koncentracijskom logoru za vrijeme Drugog svjetskog rata) izvorima „kinseyevskog“ modela seksualnog odgoja. Činjenice koje se iznose u emisiji potvrđene su u mnogim radovima i knjigama – te „Kinseyev institut“ nije od toga ništa opovrgnuo: naprosto iz godine u godinu „kontroliraju štetu“ na način da izdaju nekakva skliska priopćenja, kada se god otkrije nešto o moralnoj prljavštini i kriminalu iz kojega potječe gomila moralnog toksičnog otpada kojim zasipaju svijet.
Vodstvo HRT-a, braneći svoje militantno-ateističke sponzore u Vladi, ograđuje se od – istine. Za njih je istina koju iznosi urednica Karolina Vidović Krišto „ozbiljno narušavanje pravila struke“, zbog kojih urednica zaslužuje „oštre mjere“: ne smije novinar dovesti u pitanje „Kinseyev nauk“ što se danas na nezakonit način nameće kao model spolnog odgoja za hrvatsku školsku djecu i omladinu
U zloćudnoj povezanosti „kinseyevskog“ modela seksualnog odgoja sa pedofilijom pisao je već i naš autor Alen Peruško.

Kinseyevska indoktrinacija hrvatskih prosvjetnih radnika
Veze kinseyevskog pristupa spolnosti sa pedofilskim gnojištem su naposljetku posve razvidne iz riječi priručnika kojega peteročlano Povjerenstvo – čiji je najistaknutiji član vodeći hrvatski „kinseyevac“ (sa službenim statusom kod Kinseyevog instituta) Aleksandar Štulhofer – predviđa za „stručno zaglupljivanje“ hrvatskih nastavnika što bi trebali predavati Zdravstveni odgoj, a gdje se propagiraju genitalni i analni seksualni odnosi čak i za predbubertetsku djecu:
„O užitku: razmišljanja o naravi ljudske spolnosti“, Paul. R. Abramson (psiholog) i Steven D. Pinkerton (psihijatar), Naklada Jesenski i Turk; Hrvatsko sociološko društvo, Zagreb, 1998.:
„Unatoč roditeljskim upadima i zabranama, seksualni je užitak važan element djetinjstva. Povijesno gledano, djetinjstvo se smatralo lukom zaštićenom od briga i odgovornosti odraslih (kao što su npr. lov, skupljanje plodova i slično), dakle, razdobljem u kojem je najbolje posvetiti se užicima, seksualnim i ostalim. S obzirom da je reprodukcija u djetinjstvu neizvediva, u seksualnim se nasladama može uživati multidimenzionalno – oralno, analno, genitalno i tako dalje – bez mogućnosti oplodnje“  (str. 146).
 „Pornografija ima didaktičku svrhu: ona poučava nove, spolno sazrijevajuće članove vrste (Homo sapiens) seksualnoj anatomiji i seksualnim funkcijama, a ta je vrsta represivno privatizirala genitalije i sve oblike seksualnog izričaja“ (str. 88).
„Iako prodaja seksa može ponekad uključiti i prisilu, poniženje te druge oblike fizičkog i emocionalnog nasilja koji degradiraju i štetni su za prostitutke, nema ničega samog po sebi lošeg u prakticiranju prostitucije. U stvari, kada se uzme u obzir sveprisutnost prostitucije u raznim kulturama i povijesnim epohama, moguće da u prodaji seksa ima više pozitivnog nego negativnog“  (str. 89).

Štulhoferovi „baloni“
Posve neznanstvena i nestručna razina rada tobožnjeg velikog stručnjaka za seksologiju prof. dr. Aleksandra Štulhofera nije vidljiva tek iz uvrštavanja takve knjige u popis literature, koju je on dao propisati za pripremu tematskih jedinica zdravstvenog odgoja;  možemo je uočiti i u samom  sadržaju Kurikuluma zdravstvenog odgoja. Naime se u III. razredu srednje škole treba izučavati nekakva „Deklaracija o seksualnim pravima Svjetske zdravstvene organizacije“.[2]
Svjetska zdravstvena organizacija, međutim, nije nikada donijela nikakav takav akt: zapravo termin „seksualna prava“ (termin kojega, inače Štulhofer "bez navodnih znakova" koristi u razgovoru za HRT–ov šou  „Nedjeljom u 2“ 30.12.2012. [3], kao da bi posrijedi bilo nešto što obvezuje Državu i Narod) ne postoji niti u jednom pravnom dokumentu međunarodnog prava, nego predstavlja taj termin jednu izmišljotinu internacionalnih pederista. Taj termin i ideju da bi ga u nekoj budućnosti trebalo uvrstiti u neke međunarodne konvencije promoviraju međunarodna udruga za promicanje abortusa „Planned Parenthood“ i međunarodna asocijacija „kinseyevskih“ seksologa imenom „World Association for Sexual Health“. Najbliže što bi ideju „seksualnih prava“ povezivala sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom je jedna izjava sa stručnog seminara seksologa održanog u Hong Kongu 1999. godine – izgleda da je Svjetska zdravstvena organizacija bila među sponzorima tog stručnog skupa.
„Veliki stručnjak“ Štulhofer se u toj emisiji nadalje „proslavlja“ višekratno ponovljenom gluposti da tobože znanstveni dokazi vrlo uvjerljivo ukazuju da bi homoseksualnost kod muškaraca bila nasljedna. Evo doslovnog citata njegovih riječi (na 34 minute i 26 sekundi snimke na našoj fusnoti 3) gdje Štulhofer tvrdi da znanost navodno: „upućuje da je homoseksualnost vrlo snažno biološko uvjetovana, barem što se tiče muškaraca tu gotovo smo  90% sigurni ... biologija je ta koja od početka neke muškarce čini neheteroseksualnim ... to je ono što se u Kurikulumu govori“. Valjda Štulhofer misli na pseudoznanstvene balone poput nedavno u mas–medijima podgrijane basne o tzv. epigenima koji tobože ukazuju da je homoseksualnost nasljedna[4]. Takvu kategoričnu tvrdnju Štulhofer daje pred očima i ušima pola hrvatske nacije; oslanjajući se na visoki autoritet svoje funkcije pročelnika Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – i doista priča koješta. Sam J. Michael Bailey, jedan od najiskusnijih i najcitiranijih znanstvenika kada su istraživanja o nasljednosti homoseksualnosti posrijedi, na svojoj web – stranici na matičnom mu Northwestern University[5] tvrdi da - nakon više studija u kojima je sudjelovao i koje su pokazivale relativno slabe veze između homoseksualnosti i genetskog nasljeđa - još (ipak) smatra  „da su ženska i muška seksualna orijentacija umjereno (ali daleko od potpunog) nasljedive ... obzirom da se kod identičnih (jednojajčanih) blizanaca homoseksualnost često ne ponavlja, okoliš mora utjecati“.[6] Do danas najuvjerljivija studija na jednojajčanim blizancima ukazuje da je vjerojatnost da su oba jednojajčana blizanca – dakle dvije osobe sa identičnim genetskim nasljeđem – homoseksualci svega 6,7%. Riječ je o istraživanju dr. Petera S. Bearmana i dr. Hannah Brückner iz 2002. godine, u kojega je bilo uključeno 289 parova jednojajčanih i 495 parova dvojajčanih blizanaca; za razliku od izrazito "gay–friendly" J. M. Baileya, ovi su autori ukratko zaključili: „Ako postoji genetska komponenta kod istospolne privlačnosti, ona je neznatna u odnosu na druge faktore[7].
A kada smo već kod literature koju Štulhofer na velika vrata uvodi u hrvatsku prosvjetu, na web stranicama udruge „Queer Zagreb“[8] („queer“ je, inače, termin za osobe koje ne moraju biti ni homoseksualci, ni lezbijke, ni biseksualci – ali boluju od jedne od parafilija, tj. patoloških seksualnih sklonosti, poput mazohizma ili transvestitizma[9]) možemo u cijelosti čitati jedan važan naslov iz popisa literature sadržanog na str. 39–40 Kurikuluma zdravstvenog odgoja: knjigu "Edukacijski program ZAJEDNO protiv homofobije i nasilja u školama" Bijelić, N. i Hodžić, A., Zagreb 2012, naklada Queer Zagreb[10]. Tu se predviđa program indoktrinacije o homoseksualnosti i familijarizacije srednjoškolaca sa LGBTIQ zajednicom; pri tom se srednjoškolcima prešućuje činjenicu, koja jeznanosti dobro poznata, da većina onih koji su iskusili istospolnu privlačnost tijekom adolescencije, nemaju više takvih poriva dok dostignu dvadesetpetu godinu života, čak i bez ikakve stručne pomoći – što se međutim može drastično promijeniti ukoliko se te mlade osobe aktivno uključe u život tzv. „LGBTIQ zajednice“ i ukoliko primjerice 15–godišnjaci stupaju u homoseksualne odnose sa odraslim članovima te zajednice. Usput budi rečeno, u Hrvatskoj danas više nije protuzakonito imati bilo kakav snošaj sa osobom starijom od 15 godina, osim ukoliko je punoljetni „partner“ su sa maloljetnikom u nekoj službenoj relaciji poput nastavnika u školi, ili ukoliko bi sa maloljetnikom mlađim od 16 godina „partner“ počeo živjeti pod istim krovom[11]

Narodna potpora novinarki Karolini Vidović Krišto
U grupu potpore novinarki Karolini Vidović Krišto na facebooku, koju je u nedjelju 30. prosinca osnovao Krešimir Miletić, već se do 17:00 sati u ponedjeljak 31. prosinca 2012. godine učlanilo preko dvadeset tisuća ljudi, da izraze neslaganje sa vodstvom HRT-a koje misli da je predstavlja „ozbiljno narušavanje pravila struke“, ako HRT – ov novinar kaže ISTINU o kinseyevskom zdravstvenom odgoju.
anketi uz članak „Večernjeg lista“ naslovljen „HRT se ispričao zbog emisije o spolnom odgoju i okrivio urednicu“ i objavljen u 17:28 sati 30.12.2012., glasovalo je do podne dana 31.12.2012. godine preko četiri tisuće čitatelja; 83% tih čitatelja je na pitanje „Je li vas šokirao način na koji je emisija Slike Hrvatske obradila temu uvođenja spolnog odgoja u hrvatske škole?“ glasovalo za odgovor: „KONAČNO SU REKLI ONO ŠTO JE ISTINA“.
Potičemo naše čitatelje koji se koriste Facebookom da i sami daju podršku Karolini Vidović Krišto, a da e-mailom na  sluzba.gledatelja@hrt.hr podrže urednicu i ekipu emisije „Slika Hrvatske“  i zatraže da se njihova emisija  ''Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?'' prikaže u prikladnom terminu, u programu HRT-a za tuzemstvo.