Wednesday, January 13, 2010

VRIJEME JE TRIJEŽNJENJA

JOŠ O IZBORIMA
Piše: Ivica Ursić
Ispis E-mail

U situaciji kada je velika većina nas stanovnika ove države u potpunoj medijskoj izolaciji i izložena pranju mozga od strane dojučerašnjih ostrašćenih komsomolaca i kumrovečkih đaka, a današnjih velikih „svećenika i pismoznanaca“ parlamentarne demokracije ...

... odnosno kada je medijska scena u Hrvatskoj toliko nagnuta na jednu stranu da su sa nje poispadali svi oni koji imaju drugačije političko stajalište od onog koje apsolutno dominira svim medijima i društvenim životom, a to je anarho-liberalni borbeni sekularizam, internet postaje jedino mjesto medijskog pluralizma, demokracije i slobode.

Mislim da je konačno došlo vrijeme kada treba prekinuti s defetizmom i s malodušjem, a prije svega sa šutnjom, pa makar bila ona i - hrvatska.

Vrijeme je triježnjenja, a nakon svakog triježnjenja glavobolja je neminovnost.

No, glavobolja je dobra stvar.

Znači da još imaš glavu.

Je li nam još što pameti u njoj preostalo to je već neko drugo pitanje.

Zato s radošću donosim još jedno reagiranje na prošle izbore.

Ako se uopće tako mogu i zvati.

Pravi izbori tek slijede za godinu dana, a možda i prije.

Ukoliko se ne pokrene svehrvatska stranka (Obiteljska stranka) i ukoliko se ne okrupni čista hrvatska desnica o nama se više ne će čuti ni traga ni glasa.

Možda će još samo neki Jeremija plakati.

„Tada se ispuni što je rečeno po proroku Jeremiji: U Rami se glas čuje, kuknjava i plač gorak: Rahela oplakuje sinove svoje, neutješna jer ih više nema.“

(Matej 2,17–18)